Haberler

Ailesinden gizlice doğum yapan 14 yaşındaki kız çocuğunun bebeği, derin dondurucuda bulundu

Güncelleme:

Rusya'da hamile olduğunu ailesinden saklayan 14 yaşındaki kız çocuğu, odasında doğurduğu bebeği derin dondurucuya attı. Ailesinden korktuğu için hamileliğini gizleyen kız, ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı esnada gerçekleri itiraf etti. Genç kızın itirafıyla harekete geçen ekipler, bebeğin cansız bedenini derin dondurucuda buldu.

Rusya'da hamile olduğunu ailesine söylemekten korkan genç kız, bebeği odasında tek başına gizlice doğurdu. 14 yaşındaki kız, doğumun ardından bebeğini dondurucuya koydu. Yeni doğum yapan kız, ağrıları nedeniyle doktora gönderilince ağrılarının nedeninin doğumdan kaynaklı olduğunu itiraf etti. Evde yapılan incelemede dondurucudaki bebeğin öldüğü tespit edilirken kız hakkında soruşturma başlatıldı.

AİLENİN HABERİ YOKTU

Independent Türkçe'nin haberine göre, Rus devlet medyası olayın, gencin ailesiyle yaşadığı Rusya'nın Novosibirsk bölgesindeki Verkh-Tula köyünde meydana geldiğini bildirdi. Çocuk hakları avukatı Nadezhda Boltenko, TASS'a ailede hiç kimsenin kızın hamileliğinden haberi olmadığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

Ailesinden gizlice doğum yapan 14 yaşındaki kız çocuğunun bebeği, derin dondurucuda bulundu

''BEBEK DERİN DONDURUCUDA''

"Kız öğrencinin annesi, gece kızın karnı ağrıdığı için doktoru aramış ve kızının apandisit olduğunu düşünmüş. Sağlık görevlisi geldiğindeyse kız, ona doğum yaptığını ve bebeği dondurucuya koyduğunu söylemiş. Daha sonra sağlık görevlisi polise haber vermiş ve kız çocuğu hastaneye kaldırılmış."

BEBEĞİ KURTARMADA GEÇ KALDILAR

Yerel basında çıkan haberlere göre polis, kız çocuğunun, bebeği dondurucuya koymadan önce gece gizlice doğum yaptığına çünkü ebeveynlerine hamile olduğunu söylemekten korktuğuna inanıyor. Yetkililer eve vardığında birkaç saattir dondurucuda bulunan bebeği kurtarmak için çok geç kaldı. Rusya Soruşturma Komitesi'nin bölge departmanında görevli memur Anastasia Kuleshova, TASS'a, bebeğin ölümüyle ilgili tüm ayrıntılara yönelik bir soruşturma başlatıldığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (32)

fff:

Bebek yapmayı bilecek kadar büyüdün madem sorumluluğunu da almalıydın.alamiyorsan bırak bir çocuksuz aile baksın.derin dondurucuya atmak nedir!

39
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Aynen haklısınız.

yanıt0
yanıt0
AKSARAYLI:

N''ayirrr, yine mi Konya yaaaaa?

8
26
yanıtYanıtla
Aksaray:

İzmirli

yanıt0
yanıt0
Yorumcu:

Ben her şeyi geçiyorum 14 yaşındaymış ona bunu yapan utansın bilmem ne filan geçin bu işleri. O küçücük cana en savunmasız canlıya dondurularak ölmesine neden olan, ona bu dünyada cehennemi yaşatan kim varsa öl dü rül me li dir. Nokta. Başka türlü hiç kimse iflah olmayacak bu dünyada, benim vergimle verilen mueppet hapis cezası ceza değil ödüldür.

30
3
yanıtYanıtla
boş:

Boş konuştun ! Ona bunu yapana değil, o kıza bu yaşta cinselliği öğreten, evlilik dışı ilişkiyi normal gösteren sistem ve aileler için bunu diyeceksin. Ortada bir tecavüz yok sonuçta. Sizin sisteminiz kadınları, kızları o kadar metalaştırıyor ki, kendini vücuttan ibaret gören, vücudunu sergilemek için yarışan gençler, öyle süsleniyor, öyle kıyafetler giyiyor ki, yaşı 15 olmasına rağmen 20 üstü gibi görünüyor. Belki de bu kızla ilişkiye giren kişi de yaşı büyük sanıyordu. Sorumlu olan sistemdir.

yanıt2
yanıt2
Yahya:

Tek rusyamı? Türkiye''de bunun gibi daha beter olaylar var.

30
2
yanıtYanıtla
qwd:

o işi yapanlar çocuk değildir çocuk yaşı 18 degilde 12''ye kadar olmalı bildiğin insan öldürmüşssün sen

25
5
yanıtYanıtla
Kimsesizler:

Hiç mi allahtan korkmadın??? Nasıl kıydın????

16
1
yanıtYanıtla
Gerçek yorumcu:

Kimse neden taş yağmıyor demesin yağıyor ama ne yazık ki birçoğumuz farkında değiliz. Bu virüs taş yağmasından daha fena değil mi?

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title