Haberler

112 yaşındaki Güllü ninenin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya, büyük sevgi beslediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istiyor.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya, büyük sevgi beslediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri doğrultusunda geçen ay 65 yaş ve üzerine gönderilen hediye paketi için, çocukları tarafından çekilen videoyla Erdoğan'a teşekkür eden Güllü Kaya'nın evine ziyarette bulundu.

Buradaki sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha teşekkür eden Güllü nine, Kocaeli'ye geldiğinde kendisiyle görüşmek istediğini belirtti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ellibeş, yaptığı açıklamada, her eserin yanında asıl önemli olanın, gönüllere girmek olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bunun en güzel örneği olduğunu belirten Ellibeş, "Bizler de koronavirüs salgınıyla ilgili tedbirlerin hafifletilmesinden sonra eski tempomuza geri dönerek ilçe ziyaretlerimize başladık. Gittiğimiz her ilçede vatandaşlarımızla bir araya gelip, dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Taziye ziyaretlerinde, hasta ziyaretlerinde bulunuyoruz." dedi.

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin son 18 yılda çok büyük eserler kazandığını vurgulayan Ellibeş, "Yollar, hastaneler, okullar, barajlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bütün bunlar milletimizin daha modern bir hayat yaşaması için. Bunları yaparken aramızdaki gönül bağını da asla koparmadık, koparmayacağız. Her eserin yanında vatandaşımızın gönlünde kalmanın önemini bilerek çalışacağız. Çok şükür gittiğimiz her yerde, bu sıcak ve yakın ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizi motive ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının müşterek organizasyonu ve Milli Savunma Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının katkılarıyla hazırlanan, içerisinde kolonya ve 5 maske ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajının bulunduğu hediye paketi, Güllü Kaya'ya da ulaştırılmıştı.

Hediye paketi karşısında mutlu olan Kaya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajını, çocukları kayda almıştı.

Kaya, çocukları tarafından sosyal medyada yayımlanan ve çok sayıda beğeni alan teşekkür mesajında, "Yolladığın hediyelere çok teşekkür ederim Cumhurbaşkanım, gözlerinden öperim doya doya. Ben senin yolunda ölürüm." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Güllü Kaya Güllü Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title