Haberler

11.Uluslararası Futbol Şampiyonası

Güncelleme:

Dünya renkleri ile Spor Camiası 11.Uluslararası Futbol Şampiyonası'nda buluştu

Baran Uluslararası Öğenci ve Kültür Federasyonu'nun düzenlediği 11.Uluslarararası Futbol Şampiyonası Ödül Töreni dün akşam Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin katılımıyla gerçekleşti.

90 farklı ülkeden, 900 uluslararası öğrenci sporcuyu biraraya getiren, 11.Uluslararası Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona şampiyon olan takım Nijerya erişti. Yaklaşık 2 ay süren müsabakalar neticesinde Türkmenistan Futbol Takımı 2. olurken, Gine Futbol Takımı 3., ev sahibi Türkiye temsili milli takımı ise 90 ülke futbol takımı arasında 4.oldu.

FATİH TERİM'E HAYAT BOYU ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

Bankasya ana sponsorluğunda, Eyüp Belediyesi ve Fatih Üniveritesi'nin katkılarıyla gerçekleşen Baran 11.Uluslararası Futbol Şampiyonası ödül töreninde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Hayat boyu onur ödülü verildi. Ödülü İş adamı İhsan Kalkavan'ın elinden alan Terim, "90 takım 900 sporcu bunlar kolay işler değil. Bu organizasyonu burada yapan herkesi tebrik ediyorum. Kim olursa olsun demekki futbol herkesi bir araya getirebiliyor. O yüzden futbolu sevelim sahip çıkalım."diye konuştu.

ÖDÜL TÖRENİNDE FUTBOL CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ BİRARAYA GELDİ

Ödül Töreninde Türk Futboluna emeği geçen isimler biraraya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere BJK Eski Yöneticisi İhsan Kalkavan, TFF Eski Yöneticisi Ayhan Bermek, Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Güvenç Kurtar, Ziya Doğan, ve Galatasaraylı futbolcu Danny ödül törenine katılan bazı önemli isimlerden oldu.

Ayrıca ödül gecesinde Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu Başkanı Mustafa Köker, Zaman Gazetesi Gen.Yayın Yönetmen yardımcısı Mehmet Kamış ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'da hazır bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kavuncu, "Gerçekten Eyüp olarak çok farklı ve anlamlı bir geceye imza atıyoruz. Böyle bir organizasyona ilk defa ev sahipliği yapıyoruz. Bu vesile ile çok mutlu olduk. Biliyorumki Türkiyemizin yurtdışındaki birer temsilcilerimiz olacaksınız. Dostluk ve barış içerisinde futbolun insanları nasıl bir araya getirdiğini herkese gösterdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum."diye konuştu.

BJK Eski Yöneticisi ve işadamı İhsan Kalkavan'da herkesin kuluplerin dahi bu tür bir birlik organizasyonu yapmasının güç olduğunu söyledi. Kalkavan, "Bu tür etkinlikleri herkesin yapması kolay değil. Kuluplerin bile yapması güç olan bir organizasyonun yapılması gerçekten takdir edilesi bir durum."dedi.

Kaynak: Bültenler / Spor

İsmail Kavuncu Fatih Terim Nijerya Eyüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title