Haberler

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Suudi Arabistan'a Taziye Ziyareti 1

Dha DIŞ HABER - 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Suudi Arabistan'a taziye ziyareti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un vefatının ardından Riyad'a giderek taziyelerini iletti.

Dha DIŞ HABER - 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Suudi Arabistan'a taziye ziyareti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un vefatının ardından Riyad'a giderek taziyelerini iletti. Özel bir uçakla dün akşam saatlerinde Riyad Askeri Havalimanına ulaşan Cumhurbaşkanı Gül, merhum Kral Abdullah'ın oğlu ve Riyad Emiri olan Türki Bin Abdullah tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Gül daha sonra El Yamamah Sarayı'na giderek yeni Kral Selman bin Abdülaziz ve veliaht Prens Mukrin bin Abdülaziz görüşerek başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Gül, El Yamamah Sarayında gerçekleştirilen tören sırasında Hollanda Kralı Willem Alexander, İngiltere Prensi Charles, Ukrayna Devlet Başkanı Poroshenko, Rusya Başbakanı Medvedev, Lübnan eski Başbakanlarından Fuad Sinyora ve Said Hariri'yle ayakaüstü görüşüp sohbet etti. Gül, bir günlük ziyaretin ardından bugün 16.30 sıralarında yurda döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Abdülaziz Suudi Arabistan Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

MALIK KATIP:

ŞEHİTLERE TAZİYEYE GİTMİYOR, KRAL ÖLDÜ YA ONA GİDİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title