Haberler

10 öğrencisi bulunan okulda karne töreni

Güncelleme:

Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Nügürcük köyünde karne töreni düzenlendi.

Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Nügürcük köyünde karne töreni düzenlendi.

Öğrenci sayısının az olması nedeniyle 2017-2018 yılında eğitim öğretime açılmayan okul bu yıl yeniden eğitim öğretime başladı.

İki yıl aradan sonra öğrencileriyle eğitim öğretime yeniden başlayan okulda düzenlenen karne törenine Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Oltu Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ve Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Aras katıldı.

10 öğrencisi bulunan okulda Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü çocuklara karne hediyesi olarak çanta içersinde kırtasiye malzemesi ve tatilde okumaları için hikaye kitaplarının yanı sıra kışlık bot hediye ettiler.

Öğrenciler, kaymakam ve Milli Eğitim Müdürünün Karne törenine katılmalarından son derece memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Kaymakam Şenol Turan, "Çocuklarımızın karne sevincini yaşamak için Nügürcük köyümüzdeyiz. İlçemizin en uzak okullarından bir tanesi. 12 öğrenci ile faaliyete başladık. Sayımız an itibarıyla sekiz önümüzdeki yıl yine beş altı öğrencimizin katılımı ile 13-14 civarında olacak. Okulumuzda bir süre eğitim öğretime ara vermek zorunda kaldık. Malum göç nedeni ile bundan sonra eğitim öğretim faaliyetler tekrar devam edecek arkadaşlarımızın karne sevinçlerini paylaşalım, bu sevince bizde ortak olalım. Sağ olsunlar bizleri çok güzel karşıladılar öğrenciler bana söz verdiler şu 15 günlük tatil süresince oyunla vakit geçirmeyecekler kitapta okuyacaklar" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şenol Turan Erzurum Oltu Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title