Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı.

TGD üyesi gazeteciler Saraçlar Caddesindeki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

TGD Başkanı Orhan Doğan, yaptığı açıklamada, gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlara doğru bilgiyi ulaştırmak için haber yaptığını söyledi.

Toplumun birlik, beraberliği ve huzuru için gazetecilere önemli görevler düştüğünü aktaran Doğan, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

TGD Genel Sekreteri Tamer Yavuz da gazetecilerin kutsal bir görev yaptıklarını belirtti.

Halkın haber alması için gazetecilerin her koşulda görev yaptığını ifade eden Yavuz şunları kaydetti:

"İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasında ayrıca gündeme taşıdıkları haber konularıyla katkı sağlayan gazetecilerimiz, vatandaşlar ile kamu-diğer sivil toplum örgütleri ile yöneticiler arasında adeta bir köprü görevi yapmaktadırlar. Gazetecileri, her türlü iklim koşulunda, doğal afetlerde, terör olaylarında, darbe girişimlerinde çalışırken görürsünüz. 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminde tüm olumsuzluklara rağmen gazeteciler silahlara karşı görevlerini yerine getirmişlerdir. Hatta en büyük örneğini de CNN muhabiri göstererek telefonu ile Cumhurbaşkanının canlı yayına bağlayıp halka seslenmesini sağladı. Onlar aldığı ücret kadar değil özveriyle görev yapmaktadırlar. TGD olarak meslektaşlarımızla güç birliği içerisinde olduğumuzu bir kez daha duyuruyor, onurlu gazetecilik adına verdiğimiz mücadeleye bundan böyle de aynı kararlılıkla devam edeceğimizi özellikle vurguluyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Tamer Yavuz Orhan Doğan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title