Haberler

007 James Bond: Kraliçe'nin Hizmetinde

Güncelleme:

Ünlü ajan James Bond, bir kez daha ezeli düşmanlarından SPECTRE'nin lideri Blofeld ile karşı karşıyadır.

SinemaTV 1001 D-Smart 410'ncu kanalda, Teledünya 253'ncü kanalda ve aynı anda SinemaTV 1001 HD'de D-Smart 10'ncu kanalda ve Teledünya 247'nci kanalda izleyebilirsiniz.

007 JAMES BOND: ON HER MAJESTY'S SECRET SERVICE

Tür: Aksiyon, Macera

Yönetmen: Peter R. Hunt

Yapım: 1969

Oyuncular: George Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas, Gabriele Ferzetti

Ünlü ajan James Bond, bir kez daha ezeli düşmanlarından SPECTRE'nin lideri Blofeld ile karşı karşıyadır. Blofeld, dünyayı yok edebilecek çok tehlikeli bir virüs geliştirmiştir ve daha önce işlediği suçlardan dolayı affedilmezse virüsü serbest bırakacaktır.

Blofeld'IN korkunç planını engellemek isteyen Bond, intihar etmek üzere olan Tracy Draco diye bir genç kızı kurtarır. Tracy, batının en ünlü suç imparatorlarından birinin kızıdır ve babası, Blofeld'IN yerini bulmak karşılığında Bond'un kızıyla evlenmesini istemektedir. Blofeld'e başka türlü ulaşamayan Bond bu teklifi kabul ederek Tracy ile evlenir. Blofeld, İsviçre'de bir üs kurmuştur ve Bond bu kez onu durdurmak için dağlarda zorlu bir mücadeleye girişecektir.

Ezeli düşmanı Blofeld

Ve elindeki ölümcül virüs

Bond onu durdurmak için harekete geçti

Alpler'de nefes kesen bir macera

Yayın Saati : 22.00

Yayın Tarihi : 22 Şubat Cuma

Kaynak: Bültenler / Güncel

George Lazenby Diana Rigg James Bond D Smart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title