Haberler

Samsung, Note 7'sini İade veya Değiştirmek İsteyenlere 310 Lira Ödeyecek

Güncelleme:

Samsung, sarsılan prestijini düzeltmek için ilk adımı attı. Note 7'lerini iade eden ya da değiştirenlere 310 liraya kadar ekstra para ödeme kararı aldı.

Samsung, Note 7'de yaşanan ısınma ve yanma sorunları nedeniyle önce değiştirme, ardından üretimi durdurma kararı almıştı. Güney Koreli teknoloji devi, Note 7'lerini iade eden ya da değiştirenlere 310 liraya kadar ekstra para ödeyecek.

SAMSUNG'DAN YAKLAŞIK 310 LİRA KREDİ MÜJDESİ

Samsung'un bugün başlayan yeni Note 7 İade ve Değiştirme programına katılarak telefonunu başka bir Samsung akıllı telefonla değiştiren Note 7 sahipleri 100 dolara (Yaklaşık 310 lira) kadar fatura kredisi kazanacak. Bu sayede yaşanan soruna rağmen markaya sadık kalan tüketicilerin ödüllendirilmesi planlanıyor.

Note 7'sini verip başka bir akıllı telefon modelini tercih eden tüketiciler ise 25 dolarlık krediye hak kazanacak.

SAMSUNG UYARISINI YENİLEDİ

Güney Koreli teknoloji devi, resmi sitesinden Note 7 sahiplerine bugün bir uyarıda daha bulundu.

Samsung, orjinal ya da değiştirilmiş Note 7 sahiplerinin akıllı telefonlarını kapattıktan sonra Samsung mağazalarına veya satın aldıkları mağazaya geri vermeleri gerektiğini yineledi.

Şirketin içinde bulunduğu bu zor dönemde tüketicileri sabırlı olduğu için takdir eden ABD Samsung Yöneticisi Tim Baxter, basın açıklamasında sorunları çözmek için her şeyi yapmaya kendilerini adadıklarının altını çizdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Samsung Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title