Haberler

Zırhlı Para Nakil Aracını Soyan Sürücü Kayıplara Karıştı

Güncelleme:

Zırhlı para nakil aracını soyan sürücü kayıplara karıştıKOCAELİ - Kocaaeli'nin İzmit ilçesinde banka zırhlı para nakil aracını kamerasına sprey sıkarak soyan araç sürücüsü başka bir araçla kayıplara karıştı.

Zırhlı para nakil aracını soyan sürücü kayıplara karıştı

KOCAELİ - Kocaaeli'nin İzmit ilçesinde banka zırhlı para nakil aracını kamerasına sprey sıkarak soyan araç sürücüsü başka bir araçla kayıplara karıştı.
Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bankadan para alıp çıkan zırhlı para nakil aracı Pembe Köşk Sokak'a geldiği esnada henüz ismi öğrenilemeyen araç sürücüsü aracını sokak üzerinde durdurdu. Bu esnada sürücünün daha önce anlaştığı başka bir araç nakil aracına yaklaştı. Bu esnada araç şoförü arabada bulunan özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra şoför, aracın arkasında bulunan kameraya görüntü alınmasını engellemek için sprey sıkarak kapıyı açtı. Araçtan bulunan yüklü miktardaki parayı alan sürücü, olay yerinde bekleyen araçla olay yerinden uzaklaştı.
Arabada bulunan güvenlik görevlisinin olayı haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Araçta bulunan güvenlik görevlisi polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ekipler kaçan sürücü ve yanındaki şahıs veya şahısları bulmak için inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title