Haberler

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın Yeni Kanalı Belli Oldu

Güncelleme:

Sevilen dizi yeni bölümleri ile 24 Temmuz'dan itibaren cuma akşamları Fox Tv'de ekrana gelecek.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Gözde Okur, Mahir İpek, Kemal Kuruçay, Şeyla Halis ve Burçin Abdullah'ın yer aldığı Zengin Kız Fakir Oğlan Fox Tv'ye transfer oldu.

FOX TV'YE GEÇTİ

Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstlendiği Mint Yapım imzalı dizinin yeni bölümleri cuma akşamları ekrana gelecek.

Dizinin ilk bölümü ise 24 Temmuz 'da izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zengin Kız Fakir Oğlan Ecem Özkaya Ufuk Özkan Fox Tv Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

miray:

Bitti diye çok üzülmüştüm tekrar başlamasına sevindim

8
1
yanıtYanıtla
Mustafa Akan:

Diziyi sarp götürüyor gerisi yalan

4
3
yanıtYanıtla
SELİN:

KIZMLA EN SEVDİĞİMİZ DİZİNİN EN SEVDİĞİM KANALA GELMESİ SÜPER HABER. . .

1
5
yanıtYanıtla
bilal:

Çok sevindim

1
4
yanıtYanıtla
melo:

yahudi kanalına geçmesi yanlış olmuş fazla sürmez bu dizi

4
1
yanıtYanıtla
mumya:

gayet düzgün ve kaliteli bir dizi idi. devam etmesi güzel olmuş.

4
1
yanıtYanıtla
merzifon:

trt''de iken seyrediyordum ama fox''ta seyretmem

3
1
yanıtYanıtla
SpecialSoilder:

Artık Fatih Portakal bakar size welcome to isreal zengin kız fakir oğlan

1
0
yanıtYanıtla
keskin bıçak:

bu diziyi severdim ama maalesef peygamber efendimize hakaret eden o yahudi kanalına geçmiz üzüldüm keşke teretede kalsaydı hep peygamberime hürmeten izlemiyeceğim bu diziyi

1
0
yanıtYanıtla
gül:

üzüldüm trt 1 ''e çok yakışıyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title