Haberler

Zen-G Hüküm sözleri ft. İsmail Tunçbilek | Zen-G İsmail Tunçbilek - HÜKÜM şarkı sözleri

Güncelleme:

Rap dünyasının merakla takip edilen isimlerinden biri olan Zen-G yeni parçası Hüküm'ü dijital platformlarda paylaştı. Kısa sürede yüzlerce dinlemeye ulaşan şarkının sözlerini sizler için derledik. İşte, Zen-G Hüküm sözleri ft. İsmail Tunçbilek... Zen-G İsmail Tunçbilek - HÜKÜM şarkı sözleri!

Yeni şarkısı piyasaya sürülen Zen-G, İsmail Tunçbilek ile bir şarkı yaptı. Zen-G İsmail Tunçbilek - HÜKÜM şarkı sözleri merak ediliyor. İşte, Zen-G İsmail Tunçbilek - HÜKÜM şarkı sözleri...

ZENG HÜKÜM SÖZLERİ FT. İSMAİL TUNÇBİLEK

Kaderim benim elimde

Ama kelepçeli be

Halime üzülseydim dönerdim jiletçilere

Kafanı topla çok takılma gerekçelere

Arkanı yokla çok güvenme gönülçelene

Ateşe atta bırakma beni yine çileme

İçimi döktüm bitmeyen gecelerime

Bi daha yazdım her satıra hecelerime

Ve bir an gelicek sessizce gidicez

Bulunmaz bi kumaşta değil ki bu aşk

Gözün kara belli ama dur haddini aşma

Dönmeli baş onun kalbi bi taş

Kafam karışık fikirlerim keskin viraj

Uçurumda dolaş sakın olma yavaş

Belki bugün kaybederiz ama yok mu rövanş

Umurumda değil kafa çokça salaş

Gereksiz bu telaş rahat ol ve yanaş

Yakıyor yakamoz geceyi

Tadı yok gereksiz bu hissizliik

Bi çıkış arıyor içeri tıkıldım kaldım

Yok sebepsiz bu sensizlik artık

Nakarat x2

Ciddiysen otur konuşalım bir kere

Hiç değilse sürsün mümkünse hükmüm

Bittiyse doldur içelim şerefine

Gittiyse nolur kavuşuruz birgün

Hak etmiycen amma canın sağolsun

Bitmiycem nolursa olsun

Bekliycem sonsuz

Vazgeçmiycem zorsun canın sağolsun

Ciddiysen otur konuşalım birkere

Hiç değilse sürsün mümkünse hükmüm

Bittiyse doldur içelim şerefine

Gittiyse nolur? Kavuşuruz bir gün…

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title