Haberler

Yunan polisi, 30 göçmeni döverek Türkiye'ye geri gönderdi

Güncelleme:

Yunanistan'dan, Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderilen göçmenler, Yunan polisi tarafından zorla bota bindirilip Türkiye'ye gönderildiklerini söyledi. Ayrıca göçmenler değerli eşyalarının alındığını belirtti.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yakalanan 30 göçmenin, Yunan güvenlik güçleri tarafından dövülerek, Türkiye'ye gönderildiği iddia edildi. Yunanistan'dan, ocaktan bu yana ülkeye kaçak giren 25 binden fazla göçmen, uluslararası anlaşmalara uyulmayarak, zorla bota bindirilip, Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye itildi.

DÖVÜP GÖNDERDİLER

Edirne 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı sınır devriye ekipleri, Yunanistan sınırında Pakistan, Afganistan ve Cezayir uyruklu 30 göçmeni yakaladı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Göçmenlerin taşındığı midibüs, Havsa ilçesinde arıza yaptı. Araçtaki 30 kaçak göçmen, Yunanistan'dan zorla bota bindirilip, Türkiye'ye gönderildiklerini öne sürdü. Göçmenler, başka araçlara bindirilerek, Edirne Göç İdaresi'ne götürüldü.

Yunan polisi, 30 göçmeni döverek Türkiye'ye geri gönderdi

YUNANİSTAN, 25 BİN 404 GÖÇMENİ TÜRKİYE'YE İTTİ

Yunanistan'dan, Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderilen göçmenler, Yunan polisi tarafından zorla bota bindirilip, Türkiye'ye gönderildiklerini söyledi. Göçmenler, Yunan polisinin üzerlerindeki değerli eşyaları da alıp, bota binmek istemeyenleri dövdüğünü ileri sürdü.

Dışişleri Bakanlığı'nca ekim ayına kadar Yunanistan'dan uluslararası hukuka aykırı olarak 25 bin 404 göçmenin itildiği açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca Türkiye'ye itilen göçmenlerin, eşyalarına el koyulup, resmi işlem yapmadan ve kendilerini döverek, sınıra götürüldüklerini anlattıkları kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meriç Nehri Yunanistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Sahip:

Başkaları akp iktidarı gibi saf değil ki , bizden başka herkes ülkesine memleketine sahip çıkıyor, ipsiz sapsız ne olduğu belirsizleri asla ülkesine sokmuyor

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ülkemizdekiler azmi geldi su tiplere bakin ya ne olduklari belli degil.

12
1
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

EN GUZELINI GAVUR YAPIYOR HELAL

12
1
yanıtYanıtla
VATANINI SATANI ELDE SATAR:

KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA ADAMLAR HANİ ÇOCUK OLSA TAMAM DİYECEM HADİ KADIN OLSA YİNE TAMAM DİYECEM AMA KAZIK KADAR ADAMLAR GİTSİNLER ÖNCE NAMUSLARINI SONRADA TOPRAKLARINA SAHİP ÇIKSINLAR NE İŞLERİ VAR YUNANİSTAN DA KENDİ VATANINI BIRAKIPTA ELİN MEMLEKETİNDE GÖZ DİKİYORLAR AMA KENDİ MEMLEKETİNİ DE ELİN GEVURU GELİYOR YER ALTI KAYNAKLARINI VE ÜLKESİNİN TÜM DEYERLİ MALLARINA EL KOYUYOR BU SIPALARDA DIŞARI KAÇIYOR BİRDE DIŞARDA MEDET UMUYORLAR ADAM GİBİ MEMLEKETİNİ SAVUNSALARDI BU GÜN BUNU YAŞAMAZ

9
1
yanıtYanıtla
OSMAN DURSUNOĞLU:

BİZE İNSANLIK DERSİ VERENLER , YEMEDİMİ?

7
2
yanıtYanıtla
Gelde gulme:

Yunan kim insanlik dersi kim!!! Onlar bize gonderiyo biz nere gondersek... bir zamanlar AB ye kanmasaydik bunlar olmazdi....

6
3
yanıtYanıtla
VATAN:

Ülkesinde kı Insanınına Hayvanına Dogasına ve Adaletine sahip cıkamayana ülke denilemez.. Bugün ülke dedimiz şeylerin ülkelik le alakası yoktur, kendi vatandaşı işine gelmezse Ya Terorist denilir yada suc cetesi denilir. Etiket hazıtda bekliyor.

5
1
yanıtYanıtla
Tum yorumculara soru:

Siz insan misiniz? Bi dertleri sorunlari olmasa niye Elin ulkesine gitsinler...belkide insanca yasamak icin...sizin gibi yasamamak icin...anlayana...

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

denize atsaydınız bari toptan kurtuludunuz hem siz hem biz şimdi kimin sırtına binecek bu asalaklar?

1
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

BİZ ALIRIZ GÖNDERİN 40 MİLYAR DOLAR DA AYIRDIK.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title