Haberler

Yılan, kendisini kurtaran kadını az kalsın öldürüyordu

Güncelleme:

Avustralya'da yılanı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışan kadın, yılanın bir anda bacaklarına dolanması ile neye uğradığını şaşırdı. Yılandan kendi gayretleri ile kurtulamayan talihsiz kadın, haber verdiği ekipler tarafından kurtarıldı.

Yılan sıkıştığı yerden kurtulur kurtulmaz, kadının bacaklarına dolanarak onu öldürmeye çalıştı. Kadın kendini kurtarmaya çalıştıkça yılan kendini daha fazla kadının bacağına sardı. Yılandan kurtulamayan kadın, polisi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Eve gelen polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu kadının bacağını yılandan kurtardılar.

DOĞAYA SALDI

Polis ekiplerinin yardımı ile bacağını yılandan kurtaran kadın, yılanı daha sonra tutup evinin arkasında bulunan ormanlık alana atıp doğaya bıraktı. Polis ekipleri yılanın öldürücü zehri bulunmadığını ancak yılanın ısırdığı yerde ciddi yaralara sebep olduğunu söyledi.

İşte olay anına ilişkin kareler;

Yılan, kendisini kurtaran kadını az kalsın öldürüyordu

Yılan, kendisini kurtaran kadını az kalsın öldürüyordu

Yılan, kendisini kurtaran kadını az kalsın öldürüyordu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Memeati:

Vay uyanık yılan vaay. Buldun süt gibi hatunu sarıldın dimiii. Seni gidi uyanık seniii.

36
1
yanıtYanıtla
ceto:

sahsen tanidigim gäörüstügüm LOKUM gibi bir kadin kendisi döner dükkanima gelir . . . biz avusturalyalilar asla yilandan korkmayiz . . . . herkese vustralyadan selamlar

4
6
yanıtYanıtla
sokrates:

her haber de lokum ifadesi ilginç

yanıt1
yanıt1
XXX OKO:

Yılanlardan nefret ederim görüldüğü yerde yok edlilmeli öldürülmeli bu yılan bir avustralya pitonu eğer kadın yere eğilmiş halde dursaydı yada yatar pozisyonda olsadı bu yılan kadının kesinle boğazına dolanıp kadını boğup öldürürdü kadının ayakta durması yaşamasını sağlamış çünkü pitonlar alçakta yani yerde duran canlıları boğabiliyorlar yaşanmaz bu avustralyada

5
5
yanıtYanıtla
BUNAK:

BEYLER ADI ÜSTÜNDE YILAN LOO, SİNSİ DÜŞMAN YANU HAAA

6
2
yanıtYanıtla
Mete:

Cahil

yanıt0
yanıt0
Kemalist:

Yılmaz Güney filmi aklıma geldi Bence yılanla başka bir şey yapıyormuş yılmaz guney diliminde var ne yaptığı

3
2
yanıtYanıtla
aybars:

yılanlardan korkanlar sakın avustralyaya yaşama gitmeyin. helede müstakil evlerde turist olarak gideceksenizde şehir dışlarında çok dikkatli olun. kesinlikle evlerin bahçesinde ağaçlarda ev içinde , dolaplarda , tuvalette sepetlerde mutlaka yılanlarla karşılaşacağınız garanti edilir. fazlaca yılan ısrmalarından her sağlık biriminde yılan panzehirleri bulunur oranın halkı yılanlarla yaşamaya alışkın . sizde yılanlarla yaşamayı seviyorsanız hemen gidin

4
0
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Ufak at Sakir ben orada yasiyorum.

yanıt8
yanıt1
Vayy beee:

Salla CETO salla, sana da inanan var bu dünyada.selamlar:LOKUM ismail.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title