Haberler

Yeşim Salkım: Ahlaksızlığı Tüm Evliliklerimde Gördüm

Güncelleme:

Başından 5 evlilik geçen sanatçı, son eşi Hakan Eratik hariç eski eşlerine sitem ederek, "Son evliliğimden önceki hiçbir evliliğimi şimdiki aklım olsa yapmazdım" dedi.

Başından 5 evlilik geçen Yeşim Salkım, son eşi Hakan Eratik hariç tüm eski eşlerine sitem etti. Şiddet de gördüğünü söyleyen sanatçı, 'Ahlaksızlığı tüm evliliklerimde gördüm' dedi.
Takvim'de yer alan habere göre beşinci evliliğini yaptığı Hakan Eratik'ten Temmuz'da boşanan Yeşim Salkım, Eratik hariç bütün eski eşlerine sitem etti. Genç kızı olduğu için flört etmek yerine hemen nikah masasına oturduğunu söyleyen ünlü sanatçı, evlilik kurumuyla ilgili şöyle dedi:

"ŞİDDET GÖRDÜM"

"Evlilik kurumuna çok değer veren 'ahlaklı' bu toplumun, aslında ne kadar ahlaksız olduğunu bütün evliliklerimde gördüm. Son evliliğimden önceki hiçbir evliliğimi şimdiki aklım olsa yapmazdım."

Yeşim Salkım, kendisine "Bunca yıldan sonra şimdi mi akıllandın?" diyenlere de "Evet şimdi akıllandım" yanıtı verdi. Kadına karşı şiddete de değinen ünlü sanatçıdan, şok bir de itiraf geldi: "Evliliklerimde çok aldatıldım. Şiddet de gördüm, karşılığını da verdim. Çok kül tablaları patladı kapılarda."

'ÇOK KIRILDIM'

Kızının babası ve 8 yıllık eşi Hakan Eratik'ten Temmuz'da boşanan sanatçı, boşanmayla ilgili "Ne oldu da bitti bilmiyorum. O yüzden de çok kırıldım. Bu sefer hayatımın mutlu sonla bitmesini istemiştim" dedi.

"ZARARI BÜYÜKTÜ"

Salkım, Hakan Uzan'la yaptığı evliliğin kariyerine büyük zarar verdiğini söyledi. Salkım, "Boşandıktan sonra da yurt dışına gidip kendimi buldum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (30)

Ellisekiz:

demekki 5. koca tatlı gelmiş.

23
4
yanıtYanıtla
beratMobil-ANDROID:

Belkide sorun sendedir.

22
2
yanıtYanıtla
EsoMobil-IOS:

Bizene,kendi derdime aklım ermiyor zaten,beş tane kocayı alırken bize mi sormuş

18
5
yanıtYanıtla
saygın:

5. iyi mi bari her önüne gelene vermişsin. . . gönlünü. . .

15
8
yanıtYanıtla
kuzu çocuk:

Dine sarılacak yaşa geldi. Kızı da büyüdü. Kapanması lazım artık.

18
3
yanıtYanıtla
sevilay:

nedense bu kadın bana dürüst geliyor

10
8
yanıtYanıtla
BİR TEK SEN SAĞLAMSIN )):

ARKADAŞ 5 KİŞİ İLE EVLENMİŞSİN HEPSİ ARIZA BİR TEK SEN Mİ SAĞLAMSIN:)) YAHU GÜLDÜRMEYİN ADAMI:)))

13
4
yanıtYanıtla
Ismet:

UZAN sapigin biri; Bunda her yol var demek!

15
1
yanıtYanıtla
Gül AyşeMobil-IOS:

Cok mu onemli, yesim hn 5 kere evlenmesi, bize ne? bana ne?

8
6
yanıtYanıtla
YAMAN:

sen sürekli boşan kabahat erkeklerin olsun. sen çok doğrusun ya

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title