Haberler

Yeşil- Beyazlı Judocular Memleketlerinde de Farklı

Güncelleme:

Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi adına düzenlenen İller arası Yıldızlar Judo Turnuvası'na Manisa Büyükşehir Belediyespor'un judocuları damga vurdu.

10 kulübün mücadele ettiği turnuvada yeşil-beyazlı sporcular rakiplerine adeta minderi dar ederek erkeklerde takım halinde 1. olmayı başardı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından Manisa Tarzanı olarak bilinen doğa aşığı Ahmet Bedevi anısına İller Arası Yıldızlar Judo Turnuvası düzenledi. 10 kulübün mücadele ettiği turnuvada yeşil-beyazlı judocular başarılı performanslarıyla rakiplerine minderi dar etti. Başarılı sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç," Ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandıran sporcularımız bu kez Manisa'da düzenlenen turnuvada güzel sonuçlar elde etti. 8 sporcumuzun dereceye girdiği turnuvada erkeklerde de kulübümüz 1.olmayı başardılar. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Büyükşehir Belediyespor başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuz adına sporcularımızı tebrik ediyorum "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Ahmet Bedevi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title