Haberler

Zabıta Teşkilatının Kuruluşununun 187. Yıldönümü

Kutlamalar kapsamında zabıta ekiplerince Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Antalya'da görev yapan zabıtalar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan, Zabıta Teşkilatının belediye sınırları içinde şehrin düzenini sağlamak ve korumakla görevli olduğunu söyledi. Zabıta Teşkilatının temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Antalya için çalıştığını anlatan Özkan, belediye ile vatandaşlar arasında kurduğu köprü vazifesinden dolayı en önemli birimlerden biri olduklarını dile getirdi.

Özkan'ın konuşmasının ardından ilçe belediyelerine bağlı zabıta ekiplerinin de katılımıyla kortej geçişi yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenlerin ardından Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan ve ilçe zabıta müdürleri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti.

Vali Öztürk, zabıtanın "silahı olmayan bir çeşit belediye polisi" olduğunu ve teşkilatın daha da güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Öztürk, zabıtalığın meşaketli ve zor bir iş olduğunu vurguladı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Öztürk Haluk Özkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title