Haberler

Yozgat'tan Kısa Kısa

Çekerek'te 65 yaş üstü yaşlılara ve engellilere verilen maaş nedeniyle PTT önünde kuyruklar oluştu.

Çekerek'te 65 yaş üstü yaşlılara ve engellilere verilen maaş nedeniyle PTT önünde kuyruklar oluştu.

Kendilerine sıranın gelebilmesi için kapı önünde bekleyen yaşlı ve engellilerin bir bölümü, havanın sıcak olması nedeniyle gölge yerleri ararken, bazıları da PTT merdivenlerinde oturup, beklemeyi tercih etti.

Görevli polis memurları, herhangi olumsuz bir duruma karşı önem alırken, PTT çalışanları da işlemleri hızlandırarak, mağduriyeti önlemeye çalışıyor.

-BELEKÇİHAN'DA YILSONU ETKİNLİĞİ

(FOTOĞRAFLI)

Akdağmadeni ilçesinin Belekçihan Beldesi İlköğretim Okulu yılsonu etkinliği ilgi gördü.

Okul önündeki halı sahada düzenlenen etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları kısa gösterileri sundu, şarkı ve türküleri seslendirdi. Etkinlik kapsamında öğrencilerarası çuvalla koşu yarışı yapıldı ve aşuk-maşuk gösterileri sunuldu. Atılan havai fişekle renk katılan etkinlikte, bu yıl mezun olan öğrencilere diplomaları törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Etkinliğe, Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran, Belekcehan Belediye Başanı Şahin Arısoy, Oluközü Beldesi Belediye Başkanı Halit Acun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Göçürücü, bazı kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

-BOĞAZLIYAN BÖLGESİNDE ÇEVRE ATAĞI

Boğazlıyan bölgesindeki yerleşim birimlerine yönelik kurulması planlanan

"Çevresel Katı Atık Tesisi" ile ilgili çalışmalara hız verildi.

Tesisin kurulması amacıyla oluşturulan birliğin Başkanı Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, Yozgat'ın Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Yenifakılı ve Kayseri'nin Felahiye ilçesi ile Boğazlıyan'ın Uzunlu, Yamaçlı, Yenipazar, Özler, Devecipınar, Ovakent, Çalapverdi, Sırçalı, Çakmak, Çokradan, Babayağmur, Curali, Bektaşlı, Büyükkışla ve Evciler beldesi belediyelerinin birliği oluşturduğunu söyledi.

Boğazlıyan Çevresel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Birliği Başkanı Koç, 2014 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan tesisle ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini, seçimler sonrasında bu çalışmaların belirli bir aşamaya getirileceğini sözlerine ekledi.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title