Haberler

Kabaceviz Ortaokulu Çarşamba'da Futsalda Birinci Oldu

Güncelleme:

Çarşamba'da, Yıldız Kız Futsal final karşılaşmasında Kabaceviz Ortaokulu, Damlataş Ortaokulunu 1-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu.

Çarşamba'da, 2013-2014 sezonu Yıldız Kız Futsal final karşılaşmasında Kabaceviz Ortaokulu, Damlataş Ortaokulu'nu 1-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu.

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final karşılaşmalarında birinci olan Kabaceviz Ortaokulu kupasını Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın'dan aldı.

Turnuvada, "en değerli oyuncular" olarak seçilen Yonca Gül Yavuz ve Kübra Sakar madalya alırken, Damlataş Ortaokulu ikincilik, Değirmenbaşı Ortaokulu üçüncülükle dereceye girerek il müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Aydın, "Bu sene ilk defa Yıldız Kız Futsal turnuvamıza çok sayıda takım katıldı. Turnuvaya katılan takımlar arasında köy okullarımızın başarısı daha yüksek oldu, kendilerini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İl müsabakalarında, dereceye girerek ilçemizi temsil edecek olan Kabaceviz, Damlataş ve Değirmenbaşı ortaokulu takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuva sonrası birincilik kupasını alan Kabaceviz Ortaokulu şampiyonluğunu halay çekerek kutladı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dağıstanlı Değirmenbaşı İlkay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title