Haberler

"Yeni Başarılar" İçin Yelken Açtı

Kick Boks sporunda Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğu'nun ardından Brezilya'da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında sakatlanmasına rağmen büyük bir gayretle mücadele edip madalyayı Türkiye'ye getiren Ramazan Çiçek, Adana Avrupa Hospital'da...

Kick Boks sporunda Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğu'nun ardından Brezilya'da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında sakatlanmasına rağmen büyük bir gayretle mücadele edip madalyayı Türkiye'ye getiren Ramazan Çiçek, Adana Avrupa Hospital'da sağlığına kavuşup yeni başarılara yelken açtı.

Birçok ülkeden bine yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, 60 kiloda yarışan ve finalde sakatlanmasına rağmen üstün bir gayret göstererek, Dünya Şampiyonu olan Adanalı Ramazan Çiçek, Avrupa Hospital Grup Hastaneleri Genel Koordinatörü Erkan Ölmez'i Avrupa Haspital'da ziyaret ederek, desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Elde ettiği başarıların yanı sıra sahibi olduğu spor merkezinde milli takıma sporcu yetiştiren Ramazan Çiçek, Erkan Ölmez'i ziyaretindeki açıklamasında, "Bu yıl Fransa'da Çekoslovakya'da Portekiz'de, Rusya ve Brezilya'da ülkemizi temsil ettik. Yıldızlar kategorisinde dünya şampiyonluğu aldık, büyükler kategorisin de Avrupa üçüncülüğü ile Avrupa kupası şampiyonluğunu elde ettik. En son olarak da ben Brezilya'da Kick Boks dünya şampiyonasında dünya şampiyonu oldum" dedi.

Çiçek, sırada 13 Aralık'ta Antalya'da yapılacak olan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu şampiyona öncesinde sağlığıma büyük özen gösteriyorum. Brezilya'daki şampiyonada sakatlanmama rağmen ipi göğüsledim. Memleketime döner dönmez tedavilerimi Avrupa Hospital'ın çok kıymetli doktorları gerçekleştirdi. Şu anda gayet iyiyim. Antalya'da da Brezilya'daki başarıyı tekrarlayarak, Ay-Yıldızlı bayrağımızı bir kez daha dalgalandırmak istiyorum. Bu şampiyonada İskoçlu rakibimle çıkacağım ringde ülkemi ve Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceğim." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çiçek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title