Haberler

Satılık evin balkonuna asılan pankartı görenler, pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ediyor

Güncelleme:

Tokat'ta yaşayan Ali Yılmaz'ın oğlu, oturdukları villayı satmak için hareket geçti. Ancak villasından memnun olan ve satışı onaylamayan Yılmaz, evin balkonuna "Bu villa satılamaz. Baba oğula tapu etmiştir. Hayırsız evlat bu villayı kesinlikle satamaz. Münazaalıdır baba oğul kavgalıdır" diye pankart astı. Bu pankartı görenlerin ise pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ettiği öğrenildi.

Karşıyaka Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı villada ikamet eden emekli Ali Yılmaz (77) balkona pankart astı. Pankartta "Bu villa satılamaz. Baba oğula tapu etmiştir. Hayırsız evlat bu villayı kesinlikle satamaz. Münazaalıdır baba oğul kavgalıdır" yazısı dikkat çekti.

Satılık evin balkonuna asılan ilanı görenler, pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ediyor

EŞİNİ TREN KAZASINDA KAYBETTİ

1993 yılında 3 çocuk annesi eşinin İstanbul'da tren kazasında hayatını kaybettiğini ifade eden Yılmaz, 15 yıl sonra ikinci evliliğini yaptığını söyledi. 2013 yılında eşi Latif Yılmaz ile İstanbul'dan memleketleri Tokat'a dönen Yılmaz, oğlunun adına tapu yaptırdığı villada ikamet etmeye başladığını ileri sürdü. Yaklaşık 1,5 yıl önce eşinin hayatını kaybetmesi ile birlikte yalnız yaşamaya başlayan Yılmaz, oğlunun evi satmak istediğini belirterek, "Ben ölünceye kadar bu evi sattırmamak istiyorum. Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın. Zaten onun üzerine tapulu. Bu evi 3 çocuğumun en küçüğüydü, başarılıydı. Sevdiğim için onun üzerine tapu yaptırdım. Kanunda sevmek suçmuş demek ki. Şimdi de devletim beni suçlu buldu, hukuk elimden aldı ona sattırıyor" dedi.

Satılık evin balkonuna asılan ilanı görenler, pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ediyor

PANKARTI GÖRENLER PAZARLIK DAHİ YAPMIYOR

Oğluna evi sattırmamak için pankart astığını belirten Yılmaz, "Bu evi almaya gelenler yazıyı okuduktan sonra çekip gidiyor. Müşteri olmuyor. Ben burada oturmak istiyorum. Ev zaten oğlumun, onun elinden alabilecek bir kuvvet yok. Devlet, mahkemeler karar vermiş. Yargıtay onaylamış. Ben 77 yaşındayım. Bir bu kadar daha yaşayacak halim yok. Şurada birkaç günlük ömrüm var. Yalnız oğlum beni buradan tahliye davası ile çıkartacak. Dava açmış. Tahliye davası sonuçlanmadan Allah'tan bir mucize bekliyorum" diye konuştu.

Satılık evin balkonuna asılan ilanı görenler, pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ediyor

TAPUSU OĞLUNUN ÜZERİNE GEÇTİ

Yaşlı adamın oğlu G.Y. ise hukuki olarak davaların sonuçlandığını, tapusu kendine ait olan evini kanuni haklarını kullanarak satmak istediğini kaydetti. Babasının astığı pankartla ilgili açıklama yapmak istemeyen şahıs, durumun ailevi olduğunu ve toplumu ilgilendirmediğini söyledi. -

Satılık evin balkonuna asılan ilanı görenler, pazarlık dahi yapmadan mahalleyi terk ediyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenişehir Caddesi Karşıyaka Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (13)

Mehmet Uğur:

anne babasını evden kovan oğlan cehennemde kendine yer arasın.

202
17
yanıtYanıtla
osman :

Sana az bile.. Sen baştan diğer çocuklarının hakkına geçmissin. Hak yersen hakkını ya yerler yada dünyada bile huzurun kalmaz. Ahirette zaten hesap bambaşka.

173
31
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Nasıl bir emekliymiş ki tripleks villası var... Hangi kurummuş bu?

56
75
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Olmaz Osman Bey, olmaz. İşin içinde haram olmadan Türkiye'de emekli maaşıyla bu işler olmaz, sallamayınız.

yanıt1
yanıt0
osman :

Sıkarsan tutarsan borclanıp ödersen karı koca 8 er 10 ar bin maaş alırsan olmazdiye bir şey yok. 15 yıl yillik izne bile çıkmadık karı koca.. ikimizde 28 er yıl çalıştık. 4 adet dairemiz var. Biri kentsel dönüşümde lüks daire oldu. Bir kuruşta haram yok. Neden olmasın ki.

yanıt40
yanıt27
Abdurrahman Aktaş Tokat:

Öbür çocuklarının da hakkı yokmuydu buna yaparken tapuyu onların da hakkı olduğunu bilirsin herhalde. Konunun arkası beni ilgilendirmez ama bu çocuklara adaletli olmak lazımdı. Başarılıydı bilgisayarı şoförlüğü vardı ne demek yaa.

95
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ölünceye kadar mal sahibinin olsun öldükten sonra hayırlı bir hayır kurumunun olsun. Hayırlı bir iş yapmış olursunuz

38
13
yanıtYanıtla
Tekin Kırklar:

Olur daha ne görecek bu gözler. Çocuklarınızın da sizin üzerinizde hakkı olduğunu unutmayın.

22
5
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Amcacım sen Allah'ın kanununa uydun sevginden cömert oldun oğlun senin kadar Allah'ı sevmiyor demekki senin tam tersin oldu işte dinden uzaklaşanın hali.

14
8
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ailevi açıdan sorunlar olabilir, Kanuni açıdan tapu oğlunun adına ise satabilir, alan adamıda ilgilendirmez para vermiştir, helaldir..

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title