Haberler

Vergi Haftası Etkinlikleri

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyet Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyet Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık, Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Behzat Er, Arda Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçarslan'dan oluşan heyeti EDESOB Başkanı Emin İnağ, Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özkan, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erbey Kılıç, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Hayri Sönterler, Edirne Umum Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nezahattin Erçetin, Edirne Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Selçuk Gül, Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Yaşagör ve Edirne Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdurrahman Altay karşıladı.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selehattin Başkal, "Ziyaretimiz vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi. Ancak biz esnaf odası başkanlarımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu hafta vesilesiyle STK'lara gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız vergi bilincini ve ilişkilerimizi geliştirmek" dedi.

Vergi Haftası'nın ülkemize hayırlar getirmesini dileyen EDESOB Başkanı Emin İnağ ise, "Her zamanki gibi karşılıklı çalışmalardan doğan memnuniyeti dile getirmeden ben geçemeyeceğim. Günden güne ilişkilerimiz çok iyileşti. Şu an bize ne ufak şikayet dahi olmuyor aksine memnuniyetler var. Hepinize çok teşekkür ederim. Ayrıca bizim bilgisayar sistemiyle vergi dairesi bilgisayar sistemi entegre oldu. Buda bizim için çok güzel oldu. Bu sayede kayıt dışılığın önünde bir nebze daha geçilmiş oldu" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ahmet Erdal Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title