Haberler

Vali Demirtaş, Sincik İlçesini Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik İlçesinde yapımı devam eden okul ve pansiyon inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik İlçesinde yapımı devam eden okul ve pansiyon inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik Kaymakamı Ergün Baysal ve Belediye Başkanı Hasari Altıntel tarafında İlçe bağlı Çatbahçe Köyü Çavçük mezrasında karşılandı. Vali Demirtaş ve beraberindekiler Direktepe köyüne geçerek burada yapımı devam eden Direktepe ortaokulu inşaatında incelemelerden bulundu, yüklenici firma yetkililerinden bildi aldı. Daha sonra ilçe merkezine geçilerek burada yapımı devam eden Sincik İmam Hatip Ortaokulu, Sincik Yatılı Bölge Okulu pansiyon binası inşaatı, Sincik Çok Programlı Lisesi Öğrenci Yurdu İnşaatlarında incelemelerde bulundu. İnşaatların yapım işini yüklenen yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Daha sonra Sincik Belediyesi tarafında organize edilen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title