Haberler

Vali Demirtaş'ın Eşi Beyhan Demirtaş Aladağ'da

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Aladağ’daki yangında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, Aladağ'daki yangında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etti.

Demirtaş, beraberinde İmamoğlu Kaymakamı Kürşad Özdemir'in eşi Zübeyde Özdemir, Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşi Fatma Ak ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'nin eşi Emine Yeni ile birlikte Aladağ ilçesine bağlı Köprücük, Kışlak ve Karahan Köyü'ne gitti. Beyhan Demirtaş, yangında çocukları vefat eden Köprücük Köyü'ndeki Pertlek, Baş, Yetim, Köylü, Avcı ve Aydoğdu ailelerini, Kışlak Köyü'ndeki Karataş ve Aydoğdu ailelerini ayrıca Karahan Köyü'ndeki Bagır ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

Beyhan Demirtaş, yangın faciasından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, yaşamlarını yitiren öğrencilere Allah'tan rahmet, ailelerin ve yakınlarına sabırlar dileyip, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

Kamu kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu ziyarette İl Müftüsü Arif Gökce, vefat edenler için Kur'an-ı Kerim'den sureler okuyarak, dualar etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Kışlak Aladağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title