Haberler

Vali Coş'tan Başkan Zenbilci'ye Ziyaret

Güncelleme:

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sarıçam'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sarıçam'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Coş, bu kapsamda Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Kaymakam Ali Murat Kayhan'ı da ziyaret etti.

Vali Hüseyin Avni Coş'un Sarıçam ilçesinde Akdeniz Yörük Türkmen Federasyonu ve SODES destekli halıcılık kursunun açılışına katılmasının ardından Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan'ı ziyaret etti. Ardından da Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'yi ziyaret eden Vali Coş, burada bir süre ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ahmet Zenbilci Vali Hüseyin Avni Coş'a Sarıçam'da yapılan belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sarıçam ilçesinin gelişmekte olan bir ilçe olduğuna işaret eden Başkan Zenbilci, belediye hizmet binasının inşasının tamamlandığını ve çevre düzenlemesinin yapıldığını belirterek, "Belediye olarak önemli bir kurumsal kimlik kazandıracak olan hizmet binamıza kavuşuyoruz. Aynı şekilde Kaymakamlık binasının yapımının da başlamasıyla ilçede halka sunulan hizmette önemli bir gelişme olacak." dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş'da Sarıçam ilçesini yakından takip ettiğini belirtti.

Coş'un Belediyeyi ziyaretinde Kaymakam Ali Murat Kayhan'da yer aldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Ahmet Zenbilci Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title