Haberler

Ünye'de Açık Hava İftarlarına Yoğun İlgi

Ünye Belediyesi, Ramazan ayı dolayısı ile organize ettiği açık hava iftarları ile binlerce kişiyi aynı masada buluşturmaya devam ediyor.

Ünye Belediyesi, Ramazan ayı dolayısı ile organize ettiği açık hava iftarları ile binlerce kişiyi aynı masada buluşturmaya devam ediyor.

Ünye Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilki Pelitliyatak Mahallesi'nde gerçekleştirilen açık hava iftarları Tekkiraz ve Fatih Mahallelerinde devam etti. Ramazan ayının manevi havasını daha derinden yaşamak ve iftarı kalabalık bir aile sofrasında karşılamak isteyen vatandaşlar açık hava iftarlarına yoğun ilgi gösteriyorlar.

YEMEKLER ÖZENLE HAZIRLANIP ÖZENLE SERVİS EDİLİYOR

Ünye Belediyesi görevlileri tarafından özenle hazırlanan iftar yemekleri yine belediye görevlileri tarafından büyük bir özenle vatandaşların masalarına servis ediliyor. 7'den 70'e mahalle halkını buluşturan iftar sofralarında çorba, ana yemek, pilav, tatlı ve içecekten oluşan iftar menüleri masalara porselen tabaklarda servis ediliyor.

BAŞKAN ÇAMYAR ORUCUNU VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇIYOR

İftar programlarına saatler öncesinden giden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,gittiği her mahallede, iftar öncesi esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek "Hayırlı ve bereketli Ramazanlar" temennisinde bulunuyor. İftarlara ev sahipliği yapan Başkan Çamyar, iftar saati geldiğinde ise masaları tek tek dolaştıktan sonra orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

"HEMŞEHRİLERİMİZLE EKMEĞİMİZİ VE MUHABBETİ PAYLAŞIYORUZ"

Ramazan ayının manevi ikliminin her noktada yaşanması için açık hava iftarları düzenlediklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Aynı masada yan yana oturarak hemşehrilerimiz ile birlikte iftarı aynı anda açmak birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile oluyor, toplumsal kaynaşmaya katkı sağlıyor. Ramazan ayı boyunca gönül soframızda ekmeğimizi, dualarımızı ve muhabbeti hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz. İnşallah bolluğun bereketin eksik olmadığı bir Ramazan ayını hep birlikte geçirir ve bayram sevincini yine hep birlikte yaşarız" dedi.

Açık havada birlik ve beraberlik içerisinde iftar yaptıkları için memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise iftar organizasyonlarından dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a teşekkür ettiler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünye Belediyesi Pelitliyatak Ahmet Çamyar Tekkiraz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title