Haberler

Tuzlalı çocuklar, "Marmara hepimizin" dedi

Güncelleme:

Tuzlalı çocuklar, "Marmara hepimizin" dedi 8 Haziran Marmara Denizi günü dolayısıyla, Marmara Denizi'ne kıyısı olan 7 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen program çerçevesinde Tuzla'da da sahil temizliği yapıldı.

Tuzlalı çocuklar, "Marmara hepimizin" dedi

İSTANBUL - 8 Haziran Marmara Denizi günü dolayısıyla, Marmara Denizi'ne kıyısı olan 7 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen program çerçevesinde Tuzla'da da sahil temizliği yapıldı. Yaklaşık 100'e yakın öğrenci sahil şeridi temizlerken,

"Marmara Hepimizin" dediler

Tuzla Belediyesi 8 Haziran Marmara Denizi günü dolayısıyla özel bir program düzenledi. Marmara Denizi'ne kıyısı olan 7 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen temizlik programı çerçevesinde Tuzla'da bulunan sahil şeridi yaklaşık 100 öğrencinin katılımı ile temizlendi. Tuzlalı çocuklar, büyüklerin attığı çöpleri tek tek temizleyerek farkındalık çalışması yaptılar. Öğrenciler, temizlik programının sonunda, Marmara Hepimizin diyerek topladığı çöp torbaları önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

"Büyüklerimizden yerlere çöp atmamalarını rica ediyoruz"

Sahil temizliğine katılan bir öğrenci, "Hem temizlik yapıyoruz, hem de eğleniyoruz. İnsanları bilinçlendiriyoruz. Biz çocuğuz ama yaptığımız işler ile farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Biz yerlerdeki çöpleri temizliyoruz. Çöp toplayanlar var onlar da temizliyor. Büyüklerimizden rica ediyoruz yerlere çöp atmasınlar" dedi.

Bir diğer öğrenci ise," Asıl amacımız farkındalık oluşturmak. Şimdi çöpleri toplayacağız. Farkındalık oluşturarak çevremizi daha temiz tutmaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuzla Belediyesi Marmara Denizi Marmara Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title