Haberler

Tursab'dan Amasya'ya Destek

Turizm Seyahat Acentaları Birliği (Tursab) Başkanı Başaran Ulusoy, Amasyalı Sektör Temsilcileri ile Yaptığı Toplantıda, Amasya Kalesi'ne Yapılacak Aydınlatma Çalışmasının Ağustos Tarihinde Tamamlanacağını Belirtti.

Turizm Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Amasyalı sektör temsilcileri ile yaptığı toplantıda, Amasya Kalesi'ne yapılacak aydınlatma çalışmasının ağustos tarihinde tamamlanacağını belirtti.

TURSAB üyesi acente yetkilileri ile birlikte Amasya gezisine katılan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Vali Celalettin Lekesiz, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Kaya, Turizm Derneği Başkanı Serpil Saracoğlu, ilçe kaymakamları ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Konuşmasında Amasyalılara bir müjde veren TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Amasya Kalesi'nin aydınlatması için yapılacak çalışmaların 1 Temmuz tarihinde başlatılacağını ve 10 Ağustos tarihinde tamamlanacağını söyledi. Amasya'ya ders vermeye değil, ders almaya geldiklerini açıklayan Başaran Ulusoy, "Bütün meslektaşlarımın bu ülkeye borcu var. Biz hatalar yaptık, ülkenin döviz ihtiyacı vardı, yurt dışından gelene baktık. Başka çaremiz yoktu ama bugün gezdiren, gösteren, değerleri yaşatan bizleriz. Sizler ne kadar Antalya'ya turist gönderiyorsanız, o kadar da burayı tavsiye edeceksiniz. Arkamızdan 'TURSAB ailesi geldi söz verdi peşi gelmedi' dedirtmeyeceğiz. Amasya'yı gördükten sonra özür borcumuzun olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

(DY-SA) 16.05.2008 19:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title