Haberler

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na Kalite Belgesi

Turgutlu Ticaret ve Sanayi (Tutso) Tse-ıso-en 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı. Uzun Süredir Bu Belgeyi Almak İçin Yoğun Çaba Sarf Eden Tutso Yetkilileri Büyük Bir Sevinç Yaşadı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi (TUTSO) TSE-ISO-EN 9000 kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazandı. Uzun süredir bu belgeyi almak için yoğun çaba sarf eden TUTSO yetkilileri büyük bir sevinç yaşadı.

TUTSO Meclis Salonu'nda belge ve bayrağı teslim almak amacıyla tören düzenlendi. Törene Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, TUTSO Meclis Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Türk, TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Meclis Başkanı Faruk Aydın: "TOBB'a bağlı oda ve borsalarımızda hizmet kalitesini arttırmak, müşteri memnuniyeti yani üye memnuniyetini arttırmak ve üye odaklı hizmet sürdürmek amacı ile yapılan çalışmalarımız semeresini verdi. ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alarak amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan ise böyle bir belgenin alınmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Daha sonra belge ve bayrak teslim töreninde TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Türk'e verirken, bayrağını ise TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı TUTSO Meclis Başkanı Faruk Aydın'a takdim etti.

(İU-MY-ÖA) 17.05.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title