Haberler

Turgutlu'da Engelliler Dayanışma Yemeğinde Biraraya Geldi

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde 2002 Yılında Engelli Vatandaşları Aynı Çatı Altında Toplamak ve Sorunlarına Çare Bulmak Amacı ile Kurulan Turgutlu Yardımlaşma Derneği, Engeliler Haftası Nedeniyle Üyelerini Yemekte Biraraya Getirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2002 Yılında engelli vatandaşları aynı çatı altında toplamak ve sorunlarına çare bulmak amacı ile kurulan Turgutlu Yardımlaşma Derneği, Engeliler Haftası nedeniyle üyelerini yemekte biraraya getirdi.

Park Yeşil Vadi'de düzenlenen dayanışma yemeğine Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Eski Emniyet Müdürü Nihat Yüksel bazı siyasi parti temsilcileri, bazı oda başkanları, vatandaşlar ve engelliler katıldı. Belediye Başkanı Serhat Orhan ve MHP İlçe Yönetimi tarafından bazı engellilere tekerlekli sandalye hediye edilirken, Kaymakam Kalkan ve eski Turgutlu Emniyet Müdürü tarafından da bir günlük temsili askerlik yapan iki engelliye tezkereleri verildi. Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen engelli vatandaşlar şiirleri ile davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Turgutlu Yardımlaşma Derneği Başkanı Aysel Yiğit, "Engelli arkadaşlarımızın sorunlarını gündeme getirme amaçlı düzenlediğimiz yemeye katılımızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Engelli olmak bir eksik, bir kabahat değildir. Engelli arkadaşlarımız sevgiye muhtaç. Hepimiz el birliği ile bu vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

(İU-ÖA) 17.05.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title