Haberler

Tso'dan Atakum Kaymakamı'na Ziyaret

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nu ziyaretinde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, hedeflerinin müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Samsun inşa etmek olduğunu söyledi.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'nu ziyaretinde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, hedeflerinin müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Samsun inşa etmek olduğunu söyledi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TURİZM YATIRIMCILARINI ATAKUM'A DAVET ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Atakum Kaykamanı Ali Bakoğlu, "Bildiğiniz gibi ben Samsun'a yabancı değilim. 1995-2002 yılları arasında Çarşamba Kaymakamlığı görevinde bulundum. Hayatımın en güzel günleri Çarşamba'da geçti. Samsun'un benim için yeni apayrı. Atakum ilçemizde sadece Samsun'un değil, Türkiye'nin önemli ilçelerinden biri. Sürekli nüfusumuz artıyor. İlçemizde turizm yatırımcılarına ihtiyaç var. Sizler kentin en büyük gücünü oluşturan sivil toplum örgütünün temsilcilerisiniz. Ülkemizin gelişmesi için taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. Turizmde en güzel ihracat kalemlerinden biri. Gelişime sürekli açık ilçemize turizm yatırımı yapacak herkese kapımız sonuna kadar açık. Sizlerin de bu konuda desteğini bekliyoruz" dedi.

SAMSUN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Kaymakam Ali Bakoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Sizi Samsunlu olarak görüyoruz. Sizler de bizleri kendinizden biri olarak kabul görün. İfade ettiğiniz gibi inşallah bundan sonra her alanda birlikte çalışıp, güzel hizmetleri ortaya çıkartacağız. Bizlerin öncelikli hedefi daha müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Samsun inşa etmek. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz. Samsun her zaman en iyisini hak ediyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Ali Bakoğlu Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title