Haberler

Tpao Yöneticilerinden Belediyeye Ziyaret

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)'nun 58.kuruluş yıldönümü münasebetiyle TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir başkanlığındaki TPAO yöneticileri, Adıyaman Belediyesi'ni...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)'nun 58. kuruluş yıldönümü münasebetiyle TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir başkanlığındaki TPAO yöneticileri, Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın il dışında olması nedeniyle, TPAO heyetini Başkan Vekili Abdurrahman Kılıç başkanlık makamında kabul etti. Ziyaret esnasında TPAO heyeti, Başkanvekili Kılıç'a günün anısına bir buket çiçek takdim ederek, Adıyaman'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. TPAO'nun 10 Aralık 1954 yılında Türkiye'nin milli petrol şirketi olarak kurulduğunu dile getiren Bölge Müdürü Halil Murat Demir, "TPAO, ülkemizin petrol ve doğalgaz ihtiyacını karşılayan ve çalışılması en çok arzu edilen bölgesinde etkin bir dünya enerji şirketidir. Kurum olarak bu amaç ve doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanvekili Abdurrahman Kılıç ise, ziyaretle ilgili memnuniyetini belirttikten sonra şunları kaydetti, "TPAO, ülkemizin köklü ve marka değeri yüksek olan kurumlarından biridir. Dünya nüfusunun, kentleşmenin ve sanayileşmenin hızla arttığı bir dünyada, enerji ihtiyacı en yüksek seviyeye ulaşmıştır. Ülkemiz, enerji ihtiyacının büyük bir kısmını dışarıdan karşılamaktadır. Bizi dışarıya bağımlı olmaktan kurtaracak yegane kuruluşumuz olan TPAO'nun 58. kuruluş yıldönümünü kutluyor, çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kılıç Necip Büyükaslan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title