Haberler

Tokat'ta 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası

Tokat’ta düzenlenen 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ve Tokat Mutfağı Yarışması, ödül töreni ile sona erdi.

Tokat'ta düzenlenen 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ve Tokat Mutfağı Yarışması, ödül töreni ile sona erdi.

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi ve Türkiye Aşçılar Pastacılar Konfederasyonu (Taspakon) tarafından düzenlenen 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ve Tokat Mutfağı Yarışması sona erdi. İstanbul, Ankara, Bolu, Çankırı, Ordu, Şanlıurfa, Trabzon, Antalya, Çorum, Hatay, Muğla ve Bursa illerinden aşçılık bölümü olan 150 lise, 60 üniversite öğrencisi 50 usta ve şef nezaretinde yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci tarafından takdim edildi. Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Tufan, Tokatlıların gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eroğlu ise konuşmasında yarışmanın kentin tanıtımına katkı sağlamış olduğunu söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Çakır ise aşçıların yaptığı yemeklerin sunum itibariyle birer sanat eserine dönüştüğünü belirterek yarışmaya katılanlara teşekkür etti.

Yemek yarışmasında çeşitli kategorilerde dereceye giren lise ve üniversite öğrencilerine ödülleri takdim edildi. En iyi lise kategorisinde Tokat Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, en iyi üniversiteler kategorisinde ise Şanlıurfa Harran Üniversitesi altın madalya kazandı. Tokat Kebabı ve yöresel yemeklerin yarıştığı Tokat Mutfağı yarışmasında da dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Çakır Eyüp Eroğlu Şanlıurfa AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title