Haberler

Tema Vakfı'ndan Vali Öztürk'e Teşekkür Belgesi

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (Tema) Manisa Temsilciliği Yönetimi, Vali Refik Arslan Öztürk'ü Ziyaret Ederek Teşekkür Belgesi Sundular.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Manisa Temsilciliği yönetimi, Vali Refik Arslan Öztürk'ü ziyaret ederek teşekkür belgesi sundular.

Ziyarette TEMA Vakfı Manisa Temsilcisi Nedim Zurnacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Şule Uygur ile Hayri Okkalı yer aldı. Val Öztürk'e Teşekkür Belgesi'ni sunan TEMA Vakfı Manisa Temsilcisi Nedim Zurnacı yaptığı konuşmada, Vali Öztürk'ün Manisa'da ve daha önce görev yaptığı illerde yürüttüğü çalışmaların kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına örnek oluşturduğunu belirterek, "Yaşam kaynaklarımızdan birisi olan ve kağıdın hammaddesini oluşturan ormanların giderek azaldığı dünyamızda, Manisa'da; kağıt tasarrufu, enerji tasarrufu ve ağaçlandırma konusunda yaptığınız çalışmaları takdir ediyor ve ülkemize örnek olmasını diliyoruz" dedi.

Vali Öztürk de, hayatın aslında çok kolay olduğunu, büyük şeyler yapalım derken küçük şeylerin ihmal edilmemesi gerektiğine işaret ederek, "Vali önce ufak tefek şeyleri düşünür mü?' dediler, ama sonra hak verdiler. Ağaç dikmiyorsunuz ama tasarruflu davranarak ağaç kurtarıyorsunuz. Borcu olmamış, huzur içerisinde, kendine güvenen, hiç kimseye eyvallah etmeyen, AB alırsa alsın almazsa almasın diyen, kaynaklarını iyi kullanan bir Türkiye'nin hepimize yeteceğine inanıyorum" diye konuştu. Vali Öztürk, TEMA'yı kuranlara teşekkür ederek sevgi ve saygılarını sunarken sayılarının çoğalması dileğinde bulundu. Başkan Zurnacı, Vali Öztürk'e ayrıca "Çevrenin ve ülkemin yeşil olmasını istiyorum" mesajı veren rozet de taktı.

(ÖA) 13.05.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title