Haberler

Tekirdağ'da "Engelimin Bilincindeyim, Üretimin İçindeyim" Sergisi

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Tekirdağ Şubesi tarafından, engelli gençler tarafından hazırlanan, "Engelimin bilincindeyim, üretimin içindeyim" konulu sergi açıldı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Tekirdağ Şubesi tarafından, engelli gençler tarafından hazırlanan, "Engelimin bilincindeyim, üretimin içindeyim" konulu sergi açıldı.

Tuğlalı Park'ta kurulan stantta, ZİÇEV Tekirdağ Şubesi zihinsel engelli öğrencileri tarafından hazırlanan seramik ve ahşaptan oluşan ürünler sergilendi.

Açılıştan önce, zihinsel engelli gençler halk oyunları gösterisi sundu.

Ayrıca, zihinsel engelli öğrencilere, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Seramik atölyesinden aldıkları eğitimin sertifikaları verildi.

Sergini açılışına, Tekirdağ Sosyal Güvenlik Müdürü Fatma Derya Alan, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıçıroğlu ve ZİÇEV Kurum Müdürü Yaşar Güneş katıldı.

Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla hazırlanan projeyle, engelli gençlerin sosyal ve ekonomik hayata kazandırılması hedefleniyor. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title