Haberler

Teç-Sen'den Eğitim Çalışanlarına Müjde

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, eğitim çalışanlarına müjde verdi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, eğitim çalışanlarına müjde verdi.

Teç-Sen Adıyaman şube Başkanı Mehmet Teker, eğitim çalışanlarının atama ve yer değiştirme esasları ile ilgili mutabakat sağlandığını söyledi. Teker, açıklamasında şunları söyledi:

"MEB Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmelik Taslağında yer alan ve sendikamızın ve eğitim çalışanlarının tümünün mutabakat sağladığı 'MEB Personelleri Atama ve Yer Değiştirme Esasları' taslağın içinde yer alması sevindiricidir. Sendikamızca; eksiklikler, taleplerimiz ve önerilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıca resmi bir yazı ile bildirilecektir. Sendikamız 2006 yılında kurulmuş olup, bu yıldan itibaren görevden yükselme, atama ve yer değiştirme ile ilgili defalarca Bakanlığımızla gerekli yazışmalar yapılmış ve Bakanımız olmak üzere tüm bürokratlarla görüşülmüştür. Sonuç olarak yönetmenlik resmi gazetede yayınlandı. Sendikamızın yıllardır gösterdiği çaba sonucunda bu yönetmelik çıktı bu yönetmenliğim çıkmasında kimin emeğe geçmişse Allah razı olsun. Yönetmelik tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olsun." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Teker Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title