Haberler

Tayini Çıkan Kurum ve Daire Amirlerine Veda Yemeği

Van'ın Erciş ilçesinde, görev süreleri dolan kamu kurum ve daire amirlerine İlçe Kaymakamı Ramazan Fani tarafından veda yemeği tertip edildi.

Van'ın Erciş ilçesinde, görev süreleri dolan kamu kurum ve daire amirlerine İlçe Kaymakamı Ramazan Fani tarafından veda yemeği tertip edildi.

Erciş Öğretmen Evi'nde verilen veda yemeğine Van Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Garnizon Komutanı Mehmet Nuri Başol, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ercan ile davetliler katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Ramazan Fani, gerek deprem öncesi gerekse deprem sonrası özveriyle görev yapan kamu kurum ve daire amirlerine teşekkür etti. Kaymakam Fani, "Kurum ve daire amirlerimizin deprem öncesinde ve deprem sonrasında ilçemize büyük hizmetleri oldu. Ben bu özverili çalışmalarından ötürü Erciş halkı şahsım adına kendilerine teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim" dedi.

Veda yemeğinin ardından, tayinleri çıkan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Kel, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nilüfer Tezel Yılmaz, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Özgür Irmak, Tapu Sicil Müdürü Azmi Gündoğdu ve İlçe Müftüsü Abdülhamit Öveç'e Kaymakam Fani tarafından birer plaket verildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barbaros Baran Ramazan Fani Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title