Haberler

Tatlıcı ve Pastacılar Yeniden "Metin Taylancı" Dedi

Adana ESOB'a bağlı Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Adana ESOB'a bağlı Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.Tek listeyle yapılan genel kurulda Mevcut Başkan Metin Taylancı yeniden göreve seçildi.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul, Bakanlık Temsilcilerinin salonda yeterli çoğunluğun bulunduğu yolundaki oluru ile başladı.

Oda Başkanı Metin Taylancı, verilen teklif üzerine Divan Başkanlığına TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, yardımcılığına Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Milli Piyango Satıcıları ve Şansı Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ve Birlik Denetim Kurulu Üyesi ve Adana Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin, katipliklere de Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Şoförler Odası 2.Başkanı Kenan Yılmaz ile Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış'ı oylamaya sundu, teklif oybirliğiyle kabul edildi.

Divan Başkanı Kazım Barışık, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımızı okuttu. Ardından, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporu ve bilanço okunup ayrı ayrı ibraya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Barışık, seçimlere geçilmeden önce yaptığı konuşmada, tatlıcı ve pastacıların yeni yönetim kurulunu tebrik ederek 4 yıllık yeni süreçte başarılar dilerken, "Seçimler demokrasinin gereği olarak yapılmaktadır. Sizler de önce sorumlu davranarak buraya geldiğiniz için tebrik ediyorum. Seçime gelmeyip, oy kullanmayan insanın eleştiri hakkı yoktur. Oylarınıza sahip çıkın. Vatandaşlık görevinizi yapın ve seçimlerde oylarınızı kullanın ki, yapılanları eleştirmeye hakkınız olsun"dedi.

Barışık, salonda bulunan bayan üyeleri de "Annelik" sıfatları nedeniyle alkışlatırken, oy kullanmada da öncelik sırasının onlara verilmesini sağlayarak takdir ve alkış aldı.

Oda Başkanı Metin Taylancı da, Divan Başkanı Barışık ve yardımcıları ile tüm konukları ve üyelerine genel kurula desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederken, geçmiş dönemde yapılamayanlardan dolayı özür diledi, yeni dönemde daha aktif çalışma sözü verdi.

Taylancı'nın yeni yönetiminde Mahmut İdrisoğlu, Hüsnü Kisse, Zekeriya Yıldızoğlu, Mehmet Cengi, Ahmet Coşman, Erhan Erçelik, Denetim Kurulunda ise Cem Canizci, Cevdet Toprak ve Burçin Şahin bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gökay Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title