Haberler

Tarsus'ta "Sevki Sevilesin El Ele Gönül Gönüle-6 Projesi" Tamamlandı

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Sevki Sevilesin El Ele Gönül Gönüle 6" isimli proje tamamlandı.

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Sevki Sevilesin El Ele Gönül Gönüle-6" isimli proje tamamlandı.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İstemihan Talay Yatılı İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen kapanış töreninde yaptığı konuşmada, projeyle orta okullarda eğitim gören öğrenciler arasında karşılıklı iletişimin güçlendirilmesi, farklı okullardan öğrencilerle bir araya gelerek birlikte çalışma, birbirlerini anlamalarının sağlanması, yeteneklerinin geliştirilmesi, spor, müzik, resim ve drama çalışmalarıyla kardeşlik ruhunun üst seviyelere çıkartılarak, milli birlik ve beraberlik ruhunun aşılanmasının hedeflendiğini söyledi.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen proje sayesinde farklı okullarda eğitim gören yüzlerce öğrencinin bir arada gerçekleştirdikleri etkinliklerle kaynaştıklarını belirten Demir, öğrencilerin birlik ve beraberlik içinde, kimsenin kimseden üstün olmadığını anlayarak birbirlerini sevdiklerini ve ortak çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Projenin amacına ulaştığının altını çizen Demir, şöyle konuştu:

"Gelişen arkadaşlıklar, güzel duygular bizleri çok mutlu ediyor. Bütün çocukları çok seviyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. Çocukların mutlu olmaları, her şeyden eşit olarak yararlanmalarını istiyoruz. Projede yer alan çocuklarımız birbirlerini tanıdılar, birbirlerini sevdiler ve keyifle izlediğimiz birlikteliklere imza attılar. İşte bizim gönlümüzden geçen Türkiye tablosu da budur."

Proje kapsamında bir araya gelen öğrenciler ile öğretmenlerin müzik, resim, skeç, şiir okuma, spor gibi etkinliklerle renk kattıkları etkinlikte emeği geçen öğretmenlere çeşitli armağanlar verildi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İstemihan Talay Sefa Demir Tarsus Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title