Haberler

Tarsus Halk Eğitim Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Merkezde gerçekleştirilen açılış öncesi kursiyerlerin yıl boyu hazırladıkları gelinlik, nişan ve Osmanlı kıyafetleri yine kursiyerler tarafından bir defileyle sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Orhan Kütükoğlu, yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezleri'nin toplumun en önemli kalkınma araçları olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Atalarımızdan aldığımız, onlardan bize yadigar kalan Anadolu sanatlarını yaşatmaya ve toplumdaki milli bilincin daha da artmasına katkıda bulunuyoruz. Sergilediğimiz bu eserler, bu geleneğin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemli. Bir halkın en zengin kültürü ve yaşam biçimini yansıtan eserlerin, gelecek kuşaklara çok iyi anlatılması, öğretilmesi gerekiyor."

Kütük, 2013-2014 eğitim öğretim yılı içinde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirliği ve Kaymakamlık ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle 550 kurs açtıklarını belirterek, bu kurslardan 19 bin kişinin yararlandığını söyledi.

Kaymakam Hasan Göç de kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Göç ve beraberindekiler daha sonra bir hafta açık kalacak olan sergideki ürünleri inceleyip, bilgi aldı ve kursiyerler ile öğretmenlerini kutladı.

Sergi açılışına Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz katıldı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Göç Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title