Haberler

Tagid'den Tanışma Kahvaltısı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında derneğin üyeleri bir araya geldi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında derneğin üyeleri bir araya geldi. TAGİD binasındaki kahvaltıya derneğin yeni üyeleri de katıldı.

Akaryakıt, elektrik, elektronik, bilişim, gıda, hizmet, makine, metal, mobilya, dekorasyon, otomotiv, yedek parça, sağlık, sigorta finans ve tekstil iş kolunda faaliyet gösteren yüzlerce üyesi bulunan TAGİD'in geleneksel hale getirdiği ve periyodik olarak tekrarlanan tanışma kahvaltılarından biri daha gerçekleştirildi. Derneğin yeni üyeleri ile mevcut üyelerini bir araya getirip tanışmalarına olanak sağlayan kahvaltıya dernek üyelerinin yanı sıra TAGİD Hizmet Komitesi Başkanı Taner Erdim ve TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer de katıldı.

Dernek olarak düzenledikleri toplantıya derneğe yeni üye olanların yanı sıra eski üyelerin de katıldığını belirten TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer: "Bu sayede üyelerimizin tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlıyoruz. Davetlerimize daha önce bir araya gelmiş olan üyelerimiz de katılıyor. İlk kez burada tanışan üyelerimiz de katılıyor. Burada başlayan tanışma üyelerimizin iş hayatına da olumlu katkılar sağlıyor" dedi.

(SŞ -MC )

05.07.2012 12: 59: 40

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title