Haberler

Süper Amatör Lig

Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadale eden Demre Belediyespor, deplasmanda Ünfaspor'u 9-1 mağlup etti.
İbrahim Karakaya, Ali Rıza Boz, Hüseyin Şimşek hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma, dün saat 14.00'da Zeytinköy tesislerinde başladı.

Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadale eden Demre Belediyespor, deplasmanda Ünfaspor'u 9-1 mağlup etti.

İbrahim Karakaya, Ali Rıza Boz, Hüseyin Şimşek hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma, dün saat 14.00'da Zeytinköy tesislerinde başladı. Rakibine karşı üstünlüğünü maçın her dakikasında hissettiren Demre Belediyespor aradığı golü erken buldu. Canyurt'un ayağından bulduğu golle gol yağmuruna başlayan Demre Belediyespor, ilk yarıyı genç Ünfaspor'a karşı 4-1'lik üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya ev sahibi takım başladı. Ünfaspor fark yememek için savaşırken, Demre Belediyespor'un golleri arka arkaya geldi ve sonucu 9-1 gibi farklı bir galibiyete taşıdı.

Demre Belediyespor'un gollerini Canyurt (3), Süleyman (3) ve Haşim (3) kaydetti. Ünfaspor'un tek golünü ise Ahmet attı. Demre Belediyesporlu 3 futbolcu 3'er gol atarak hattrick yapma başarısı gösterdiler. Demre Belediyespor bu galibiyetle puanını 22'ye çıkarttı.

Demre Belediyespor gelecek hafta kendi evinde Sahilkent Belediyespor'u ağırlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karakaya Hüseyin Şimşek Zeytinköy Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title