Haberler

Sp Haftalık Basın Toplantısı...

Saadet Partisi (Sp) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İhale Kanunu ile Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Bin 300 Gazetenin Kapanacağını İleri Sürdü.

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İhale Kanunu ile Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı ile bin 300 gazetenin kapanacağını ileri sürdü.

Saadet Partisi Erzurum İl Binasında haftalık basın toplantısı düzenleyen Kümbet, "Kanun tasarısı (İhale Kanunu ile Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı) ile doğru, tarafsız, güvenilir haber alma özgürlüğüne darbe vurulacaktır" dedi.

Türkiye genelindeki bin 300 gazetenin kapanacağını ileri süren Kümbet, söz konusu durumun demokrasi için üzüntü verici olduğunu ifade etti. Kümbet, bu kanun tasarısıyla haber alma özgürlüğüne darbe vurulacağını belirtti.

(AA-İRT-Y) 18.06.2008 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title