Haberler

Sason'da Okul Turnuvaları Masa Tenisi ile Start Aldı

Batman’ın Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sason Kaymakamlığı’nın organize ettiği okul sporları turnuvaları masa tenisi oyunu ile başladı.

Batman'ın Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sason Kaymakamlığı'nın organize ettiği okul sporları turnuvaları masa tenisi oyunu ile başladı.

Sason'da başlayan okul sporları turnuvaları kapsamında başlayan masa tenisi, Masa Tenisi Federasyonu'nun görevlendirdiği 11 ulusal ve uluslararası hakemin yönetiminde yapıldı. Masa tenisi antrenörü İdris Yavuz, masa tenisi turnuvasına 16 kız 16 erkek olmak üzere toplam 32 takımın katıldığını söyledi. Yavuz, "Bu turnuvada 96 lisanslı sporcumuz mücadele ediyor. Önceki turnuvalarda toplam 5-6 takım katılırdı. Fakat geçen senenin Sason Kaymakamı yani şu anki Vali Yardımcımız Cihat Arık'ın 12 okula masa tenisi masası alması sayesinde bugün toplamda 32 takım gibi rekor bir katılım var. Bundan dolayı Vali Yardımcısı Cihat Arık'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Can Çelik ise, katılımcılara başarılar diledi.

1 hafta sürecek turnuvanın ardından dereceye girenlere ödül verilecek. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Yavuz Batman Sason Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title