Haberler

Şampiyonlardan, Kaymakam Aksoy'a Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Şampiyonu olan Kuşadası Nermin-Metin Akar Ortaokulu öğrencileri, kupalarıyla birlikte Kuşadası Kaymakamı Aksoy'u ziyaret etti.

Türkiye Okullararası yıldızlar halk oyunları yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Kuşadası Nermin- Metin Akar Ortaokulu öğrencileri, kupalarıyla birlikte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'u ziyaret etti.

Bilindiği gibi, Sivas 4 Eylül Spor salonunda düzenlenen Türkiye Okullararası Yıldızlar Halk Oyunları yarışması finallerine Aydın ve Ege Bölgesini temsilen katılan Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu Halk Oyunları ekibi buradaki yarışmada da rakiplerini geride bırakarak birinci olmuş ve Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Şampiyonluk kupasını alarak büyük sevinç kazanan ekip, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ö. Faruk Türkan ve okul Müdürü Şebnem Yatağan eşliğinde Kuşadası Kaymakamlığına gelerek, Kaymakam Muammer Aksoy'u makamında ziyaret etti. Kaymakam Muammer Aksoy, Nermin-Metin Akar öğrencilerinin folklorda büyük bir başarıya ulaşarak, Türkiye Şampiyonu olmasından büyük bir gurur duyduklarını belirterek, her bir öğrenciyi tek tek tebrik etti ve başarılarından dolayı kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Aksoy Metin Akar Kuşadası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title