Haberler

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'ndan İftara Davet

Ramazan ayında Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan ’İftar Vakti Kardeşlik Vakti’ projesi çerçevesinde hayırseverlerin katkılarıyla Manisa merkez ve 6 ilçesinde yaklaşık 20 bin kişiye iftar verilecek.

Ramazan ayında Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi çerçevesinde hayırseverlerin katkılarıyla Manisa merkez ve 6 ilçesinde yaklaşık 20 bin kişiye iftar verilecek. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu tüm Salihli halkını düzenlenecek olan iftar programına davet etti.

Vestel sponsorluğunda, 19 Haziran Cuma günü Misak-ı Milli İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşecek olan iftar programına tüm Salihli Halkını davet eden Kaymakam Ertan Peynircioğlu, "Proje ile vatandaşlarla birlikte iftar yaparak devlet-vatandaş kaynaşmasının sağlanmasını, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının canlandırılmasını, farkındalığın artırılmasını amaçlıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Peynircioğlu Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title