Haberler

Rektör Danışmanından İha'ya Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Danışmanı Doç.Dr.Bekir Şişman, Samsun ile üniversite arasında bir köprü görevi göreceklerini söyledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman, Samsun ile üniversite arasında bir köprü görevi göreceklerini söyledi.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman, medya kuruluşları ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürlüğü'ne yaptı. İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile görüşen Doç. Dr. Bekir Şişman, "Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Akan'ın ikinci dönem rektörlüğe atanmasından sonra, görevlerimiz dahilinde basın yayın ve sosyal faaliyetlerle daha çok ilgileneceğiz. Samsun ile üniversite arasında bir köprü görevi göreceğiz. Basın kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütleriyle ve halkımızla üniversitemiz arasında buluşmalara ve bütünleşmelere katkı sağlamak için çalışacağız" dedi.

İlk ziyaretlerini İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiklerini söyleyen OMÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman, "Ziyaretlerimize İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğü ile başladık. Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen beyle üniversitemizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine ne tür katkılar sağlayabiliriz hususlarında konuştuk. Kendileri her zaman bize destekçi olacaklarını belirttiler. Kendilerine bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Görüşmelerimize diğer haber ajansları, yerel gazeteler ve televizyon kanallarıyla devam edeceğiz" diye konuştu.

OMÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman'ın İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e yaptığı ziyarete ayrıca OMÜ Basın-Yayın Müdürlüğü çalışanlarından Rasim Aydın ve Gökhan Çetin de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İhlas Haber Ajansı Bekir Şişman Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title