Haberler

Polislerden Tiyatro Oyunu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde Görevli Polislerin Rol Aldığı Tiyatro Oyunu, Sinop'taki Lise Öğrencileri İçin Sahnelendi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polislerin rol aldığı tiyatro oyunu, Sinop'taki lise öğrencileri için sahnelendi.

Sinop Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından, 'Öğretmenim' ve 'Büyücü' adlı tiyatro oyunları sahnelendi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda sahnelenen ve polislerin rol aldığı tiyatro oyununu, Vali Zeki Şanal, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıd. Albay Mustafa Akış, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Belediye Başkan Vekili Sabri Demirkol ile öğrenciler izledi.

Madde kullanımı ve sonrasında gençleri bekleyen tehlikelerin anlatıldığı ve oldukça duygusal anların yaşandığı oyun bitiminde, sanatçılar uzun süre ayakta alkışlandı.

(SÖ-SA) 26.05.2008 15:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title