Haberler

Pazarspor'un 2. Lige Yükselmesi

Spor Toto 2.Lig'e yükselen Pazarspor Kulübü yöneticileri, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız'ı ziyaret ederek takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Pazarspor Kulübü yöneticileri, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız'ı ziyaret ederek takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, teknik direktör Şevki Tonyalı, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup futbolcu, ilk olarak Kaymakam Aslan'ı ziyaret etti.

Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Pazar'daki görevinin ilk yılında şampiyonluk yaşadığını belirterek, -Başarmak önemlidir, ancak başarıyı korumak, başarıda devamlılığı sağlamak daha da önemlidir. Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Bu başarılarınızdan dolayı tüm Pazarspor camiasını kutluyorum. Her zaman Pazarspor'un başarısı için gerekli desteği vereceğiz- dedi.

Belediye Başkanı Basa ise Pazarspor heyetini kabulünde, belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bu güzel duygudan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek,

"Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman Pazarspor'un yanında olacağız. Pazarspor ile gerçekten çok gururlandık" diye konuştu.

Son olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet, ilçe başkanı Yıldız'a takıma desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yıldız, Pazarspor'a destek olmanın asli görevleri olduğunu kaydederek,

"Pazarspor'umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için bayrağı daha yüksek yerlere dikmemiz gerekir. Bu konuda sabit gelirler bulunmasında elimizden gelen desteği vereceğiz. Ankara'da siyasette Pazarspor'un takip edilmesi ve konuşulması bizi onurlandırdı ve gururlandırdı" dedi. - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Adem Yıldız Ahmet Basa Pazarspor Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title