Haberler

Özdemir: Kürt Sorunu İslam Kardeşliği İle Çözülebilir

Güncelleme:

AK Parti Batman milletvekili ve ayrıca 1. Sıra milletvekili adayı Ziver Özdemir, İslam kardeşliği vurgusu yaptı.

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir : "Kürt sorunu ancak İslam Kardeşliği ile çözülebilir"

7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Batman Milletvekili ve milletvekili adayı Ziver Özdemir ve Murat Güneştekin, halkın tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Esnaf, STK, Kanat önderleri gibi toplumun bir çok kesimiyle görüşmelerde bulunan milletvekili adayları, yaptıkları görüşmelerde vatandaşlardan oldukça olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Ehmede Hani İnanç Kültür Derneğini ziyaret eden Özdemir, Batman Üniversitesinde açılması istenen Kürt Dili Enstitüsü konusunda yaptıkları çalışmalarla ilgili dernek yetkilileriyle seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

"Kürt Sorunu"nun ancak "İslam Kardeşliği" ile çözüme kavuşabileceğine vurgu yapılan görüşmede bu hususu her ortamda defalarca dile getirdiğini aktaran Milletvekili Özdemir, AK Parti'nin her alanda son 13 yılda attığı adımların büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title