Haberler

Orgeneral Koçman'dan Veda Ziyareti

Yüksek Askeri Şurası Kararıyla 1. Ordu Komutanlığı'na Atanan 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor.

Yüksek Askeri Şurası kararıyla 1. Ordu Komutanlığı'na atanan 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Orgeneral Koçman ve beraberindeki 3. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Mustafa Korkut Özarslan ile 59. Topçu. Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tuncer Aka, Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'a veda ziyaretinde bulundu. Ağustos ayı içerisinde Erzincan'daki görevlerinden ayrılacak olan komutanlar, bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Buyruk'a hediyeler verdi. Başkan Buyruk da, ziyaret sırasında Erzincan işi el işleme bakır tepsiler ve Erzincan yöresel yemişlerinden hediye etti.

Geçtiğimiz yıl 3. Ordu Komutanlığı'na atanan Orgeneral Koçman 1. Ordu Komutanlığı'na getirilirken, 3. Ordu Komutanlığı'na bu yıl Orgeneralliğe terfi eden 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Saldıray Berk atandı.

(İS-İRT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title